Postări populare

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Dans...

     După părerea mea,dansul înseamnă o infinitate de gesturi controlate şi trăite de cel ce îl practică, este o poveste captivantă la care participă,bineînţeles,personaje.
     Dansul m-a învăţat că totul este o coregrafie realizată de iscusitul şi neîntrecutul maestru , Dumnezeu ,că toate lucrurile se petrec cu un scop,pentru ca ,mai apoi să se întâmple altele şi tot aşa...
     Spre exemplu,tot ce este prezent în natură este un dans...Fulgii coboară din nesfârşitul azur,fiind un dans fara ritm,simbolizând pur şi simplu libertatea .fiecare reprezintă şi ia câte o parte infimă din spiritul fiecărui om.Aş spune chiar ca ninsoarea este,defapt, o variantă mai buna a lumii noastre,în care timpul nu mai slujeşte,şi nici nu există,în care poţi să zbori tocmai din acest motiv,în care toată lumea crede în vise şi în poveşti cu final mereu fericit.  Toamna este un tango pe ritm fierbinte în care orice foşnet timid de frunză aduce un strop de dor în inimă, un zâmbet resemnat ...Ploaia este o horă veselă,o binecuvântare , dar pe care,cei mai mulţi o consideră,din păcate ,un ghinion.Defapt,este un lucru extraordinar ce îmi aduce mereu zâmbetul în suflet şi pe buze,este simbolul clar al prospeţimii.
     Toate gândurile mele formează un dans în care se îmbină toate stilurile,în care predomina veselia,în care nu exista monotonie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu