Postări populare

duminică, 26 decembrie 2010

Carte deschisa....

         Intram intr-o noua lume...intr-un univers paralel cu al nostru sau poate o varianta mai clara pentru omenirea noastra.Poate ca intram intr-un vis tesut in totalitate de un copil cu fir de basm ...Poate este totul trist sau poatee...totul este doar fericire,doar zambet,doar speranta...poate incetam sa credem,dar pentru mine a crede inseamna a trai,deci nu pot sa traiesc fara a crede...poate uram ceea ce ,defapt, iubim sau poate uitam motivul pentru care traim..poate doar speram...nu gandim , nu calculam, nu analizam,dar...poate doar traim, incorect spus... fara speranta nu exista viata....
        Daca nu exista copilarie??Pai,nu exista zambet,veselie,inocenta,vis ,poveste ! Daca nu ar exista muzica?Nu am mai simti , nu am mai avea stare de spirit,energie!! Si totusi,daca nu ar exista iubire.....ce-ar mai exista???Pentru ca totul se naste din iubire :a iubi pe cineva,ceva....A iubi sa fii cel  mai bun,sa canti ,sa scrii...A iubi sa iubesti,a iubi sa urasti , a iubi sa crezi,a iubi sa creezi ...toate aceste lucruri formeaza viata.
  ...Viata este o carte deschisa,in care nu reusim sa dam singuri paginile transparente,defapt invizibile ...Este o carte pe  care nu o putem citi de mai multe ori .. ci o carte careia ii distrugem paginile,le transformam in cenusa ,cenusa pe care o presaram in gandurile noastre...cenusa numita amintire...Cu cat traim mai mult cu atat citim si distrugem cate o pagina...Si pentru a reusi sa nu distrugi degeaba fa ceea ce simti nu ceea ce trebuie, pentru ca "trebuie" este un cuvant care ajuta in viitor,iar cartea vietii se poate termina oricand(cine stie cand?-Dumnezeu).Fa totul pana nu este prea tarziu...Viitorul este relativ!

Un comentariu: